esmaspäev, 30. aprill 2012

Ettevõtlusklubi lõpetab selleks korraks

Selleks aastaks  Ettevõtlusklubi lõpetab. Aitäh kõigile, kes ühel ja teisel moel kaasa aitasid ettevõtlikkuse pisiku levitamisele Tartu Kutsehariduskeskuse õpilaste seas. Aitäh ettevõtlusklubides osalejatele. Loodame, et saime Teile kasuks olla, suutsime huvi tekitada ettevõtluse vastu, anda infot, innustada oma mõtteid teoks tegema.

Tagasivaatena viimasele üritusele.
Veigo Kell, blogipidaja, esitas huvitava ülevaate, mida meil tulevikus oodata on.  Missuguseid töökohti töötajad tahavad, missuguseid töökohti meie kui tuleviku tööandja iseendile ja teistele võiksime luua.
Toimus STARTERI konkurssi finaal. Esialgu registreerunud seitsmest meeskonnast neli pidasid vastu finaalini ja esitlesid oma ideed, senist tegevust ja tulevikuplaane kohalolnud publikule ja žüriile.
Siinkohal nimetame ka finaali jõudnud meeskonnad
  • Mõtsik Küük – toiduvalmistamisest huvitatud inimestele töötoad.
  • Ajaränd - ajaloolised lavastused värskes õhus. Tervisliku ja hariva hobi propageerimine.
  • X-session - ekstreemspordivõistlused.
  • Taaratakso - pandipakendi mugava inimestelt kokkukogumise süsteem.
Osalejad esitasid ülevaate, mis nad teinud vahepealsel perioodil ja 3-liikmeline žürii koosseisus:
  • Margus Pekk (Tartu KHK)
  • Asso Uibo (Tartu Ärinõuandla)
  • Levis Plumberg (Ettevõtja)
hindas meeskondade tegevust konkurssiperioodil. Anti välja kaks auhinda. Esikoha vääriliseks peeti Mõtsik Küük ja teise koha vääriliseks tunnistati Ajaränd. Mõlemad meeskonnad olid konkurssi-perioodi jooksul aktiivselt tegutsenud ideede ellu viimise nimel ja neil oli näidata ette kiitust väärivad tulemused eeskujuks teistele.

Tee oma mõte teoks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar